ΜΟΡΦΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΖΗΣΗΣ

ΙΔΙΩΤΙΚOΣ ΥΠAΛΛΗΛΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡAΦΟΣ

Γεννήθηκε το 1996 στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το λύκειο Πανοράματος. Σπούδασε επί τρία χρόνια δημοσιογραφία στο 1ο ΙΕΚ Θεσσαλονίκης (τμήμα δημοσιογραφίας, συντακτών και ρεπόρτερ). Έχει πολύ καλή γνώση αγγλικών και γαλλικών.

Εργάζεται σήμερα σε μεγάλη επιχείρηση εστίασης στον δήμο μας ενώ παράλληλα αρθρογραφεί σε site πανελλήνιας εμβέλειας. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος αρχικά στις ακαδημίες Γιώργου Κούδα στην Νεάπολη έχοντας προπονητή τον Απόστολο Ανέστη , και στην συνέχεια για αρκετά χρόνια στον ΑΜΣ Πανόραμα, με προπονητή τον Κώστα Λαμπάδα.

Είναι πρόεδρος του Φιλάθλου Ομίλου Αντισφαίρισης Νεάπολης, και μέλος του Α.Σ. Άρης.

Δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά συμμετέχοντας στα δεκαπενταμελή συμβούλια γυμνασίου και λυκείου Πανοράματος.

Συμμετέχει, στα πλαίσια μιας προσπάθειας κοινωνικής συνοχής και ανάπτυξης, στην επαναλειτουργία του μορφωτικού – εκπολιτιστικού συλλόγου Θεσσαλονίκης ” ΠΑΙΔΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ” με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και είναι σήμερα πρόεδρος του συγκεκριμένου συλλόγου. 

Είναι αντιπρόεδρος της ΜΚΟ Θεσσαλονίκης ” HUMAN POWER ” , προγραμματίζοντας για το εγγύς χρονικό διάστημα σειρά αθλητικών, πολιτιστικών και πολιτισμικών εκδηλώσεων. Τέλος, είναι μέλος της Αντιναρκωτικής Επιτροπής του Υπουργείου Παιδείας (Γενική Γραμματεία Λαϊκής Επιμόρφωση

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION