ΜΠΑΛΜΑΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ –  ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ, ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΡ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1985 όπου και μεγάλωσε μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Όμως το πάθος για την αισθητική την οδήγησε στην Θεσσαλονίκη σε νεαρή ηλικία. Έτσι εργάστηκε επί σειρά ετών στον χώρο της αισθητικής τόσο ως υπάλληλος όσο και ως εξωτερικός συνεργάτης μέχρι να προχωρήσει στο άνοιγμα του δικού της ινστιτούτου αισθητικής στην Πυλαία. Ταυτόχρονα με τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, δημιούργησε την δική της οικογένεια (μητέρα 2 κοριτσιών).

Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο ΕΑΠ στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών και εδώ και μερικά χρόνια εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος σε εταιρία.

Ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα, ασχολήθηκε με την αγιογράφηση και φοίτησε σε ιδιωτική σχολή Αγιογραφίας. Ερασιτεχνικά αρχικά, αλλά μέσα από αυτά τα έργα της αναδείχθηκε η ικανότητα της στην εικονογράφηση, με αποτέλεσμα να της ζητηθεί να εικονογραφήσει και να εκδώσει 5 παιδικά παραμύθια  και συνεχίζει να αναπτύσσει αυτές τις συνεργασίες (υπηρεσίες εικονογράφησης στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ).

Φιλομαθής, κοινωνική, αποτελεσματική  και προσαρμοστική σε νέες προκλήσεις και επαγγελματικές ευκαιρίες, δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση να συμμετέχει  ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Πυλαίας στον συνδυασμό της «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΟΣ», του άξιου Δημάρχου μας  Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, με σκοπό μέσα από τις ποικίλες εμπειρίες που έχει αποκτήσει, τόσο να μπορεί να αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες των επαγγελματιών αλλά και των πολιτών για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα όλων στον Δήμο μας.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION