ΜΠΑΡΜΠΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ 

Μόνιμη κάτοικος Ασβεστοχωρίου εδώ και 36 χρόνια. Παντρεμένη με τον Κώστα Κωνσταντινίδη και μητέρα δύο παιδιών, του Νικόλα 10 ετών και της Φανής 7 ετών. Σπούδασε Μηχανικός Έργων Υποδομής στο ΤΕΙ Λάρισας και Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών στο Ελληνικό  Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και κατέχει σε πολύ καλό επίπεδο την ιταλική και τη γερμανική .

Εργάστηκε επί σειρά ετών σε γραφείο επενδυτικών προγραμμάτων με εξειδίκευση σε προγράμματα ΕΣΠΑ και στον αναπτυξιακό νόμο, αλλά και ως προϊστάμενη προμηθειών. Τα τελευταία χρόνια είναι διαχειρίστρια ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος, ενώ ταυτόχρονα διαχειρίζεται λογιστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές γιατί ενδιαφέρεται για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου της και κύριο μέλημα της είναι να συμβάλλει στη δημιουργία  ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά μας.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION