ΜΠΑΡΜΠΑ – ΛΑΓΟΝΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. 

Σε νεαρή ηλικία θέλησε να κάνει οικογένεια και να αφοσιωθεί σε αυτή. Είναι παντρεμένη με τον Δημοσθένη Λαγονίδη, πολιτικό μηχανικό – κατασκευαστή, ο οποίος διατηρεί τεχνικό γραφείο στη Πυλαία και έχουν 3 παιδιά. 

Τη Δέσποινα, η οποία σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο ΑΠΘ αλλά την έχει κερδίσει το τραγούδι και η αγάπη της για τη μουσική, οπότε ζει στην Αθήνα και κάνει βήματα στην ελληνική δισκογραφία από την Alfa Records. 

Την Ευαγγελία, που σπούδασε και ασχολείται με τον τουρισμό ως guest relation-υποδοχή σε ξενοδοχείο της πόλης μας και τον Στέλιο που είναι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα αρχιτεκτονικής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος. 

Τώρα που οι υποχρεώσεις της το επιτρέπουν, είναι διατεθειμένη να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει τους συμπολίτες της και τα προβλήματά τους, ιδιαίτερα μέσα από την εθελοντική προσφορά που τη χαρακτηρίζει ως στάση ζωής σε όλη την μέχρι σήμερα πορεία της.. 

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION