ΜΠΟΥΤΣΙΒΑΡΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ | ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. (1983) και Τοπογράφος Μηχανικός Α.Π.Θ. (1976). Γεννημένος  στο Ασβεστοχώρι όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με την Αλέκα Μακρίδου και έχει δύο παιδιά, τον Κώστα (Πολιτικό Μηχανικό Α.Π.Θ.) και την Έλενα (Αρχιτέκτονα Μηχανικό Α.Π.Θ.). 

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α. Πυλαίας – Χορτιάτη, Πρόεδρος Επιτροπής Καταμέτρησης και Εκτίμησης Δημοτικών Ακινήτων και Κινητών Πραγμάτων του Δήμου, Μέλος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, Μέλος Φ.Α.Α.Θ. 

Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για πάνω από τέσσερις δεκαετίες στη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων έργων. 

Η συνεχής ενασχόληση του με τις κατασκευές και το δομημένο περιβάλλον των περιοχών του δήμου και το προσωπικό ενδιαφέρον για τα κοινά και τη δημόσια ζωή της περιοχής του προσφέρουν βαθιά γνώση των προβλημάτων καθώς και τη δυνατότητα να ανταποκριθεί με εμπειρία και αποτελεσματικότητα στις προκλήσεις της νέας πραγματικότητας του δήμου.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION