ΝΗΣΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ – ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά ζει στη Πυλαία με την οικογένειά της πολλά χρόνια. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Πυλαίας. Είναι φοιτήτρια της Ιατρικής σχολής του ΑΠΘ και τελειόφοιτη Σχολής Προπονητών Κολύμβησης. Υπήρξε ταμίας στο Δ.Σ. Κωνσταντινουπολιτών. Εκλεγμένη στις Δημοτικές εκλογές του 2019 με την παράταξη του Δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και από το 2019 έως και σήμερα Κοινοτική Σύμβουλος Πυλαίας. Βραβεύτηκε από τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη το 2016 στην παγκόσμια ημέρα Γυναίκας. Για 11 συνεχόμενα χρόνια ήταν Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Ελλάδος τεχνικής κολύμβησης και 5 χρόνια στην Εθνική Ομάδα Ελλάδος. Κατέκτησε 28 διακρίσεις σε Παγκόσμια, Μεσογειακά και Πανεπιστημιάδες, στην Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία και Κίνα.

Πιστεύει πως όλοι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε έναν καλύτερο κόσμο, ιδιαίτερα για τις νεότερες γενιές και είναι διατεθειμένη να εργασθεί με όλες της τις δυνάμεις για να το πετύχει.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION