ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΑΔΕ

Γεννήθηκε στο Φίλυρο το 1977. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Μούζα, εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ως μαία, και πατέρας τριών παιδιών, της Ιωάννας, του Νικολάου και του Δημητρίου. 

Σπούδασε Λογιστική στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και τις μεταπτυχιακές σπουδές του τις ολοκλήρωσε στο Πανεπιστημίου του Greenwich της Μ. Βρετανίας σε σύμπραξη με το ΑΤΕΙ Καβάλας στα Χρηματοοικονομικά και Χρηματοοικονομικά Πληροφοριακά Συστήματα (Master of Science in Finance and Financial Information Systems). Σήμερα, εργάζεται στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Εφορία). 

Η ενασχόληση του με τα κοινά και η ανάγκη προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο ξεκινά από τα φοιτητικά του χρόνια. Αργότερα, έγινε μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Φιλύρου και συμμετείχε στον Ποντιακό Σύλλογο Φιλύρου ως ταμίας. Στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στο Γυμνασίου Φιλύρου και σήμερα είναι Πρόεδρος του Λυκείου Φιλύρου.

Η υποψηφιότητα του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αποτελεί συνέχεια της επιθυμίας του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION