ΝΤΟΡΤΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ)

MANAGING DIRECTOR ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ  ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ «CATWALK PROJECT»

Απόφοιτος του τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.  Εργάστηκε για πολλά χρόνια  ως υπεύθυνη πωλήσεων σε εισαγωγική εταιρία.

Σήμερα είναι Managing Director στο εργαστήρι ενδυματολογίας CATWALK Project, τον μοναδικό εκπαιδευτικό οργανισμό ενδυματολογίας στην Ελλάδα για παιδιά και εφήβους και συνεργασίες με αναγνωρισμένους οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα είναι Sales Executive Manager στην εταιρεία SUR-MESURE,  με αντικείμενο την παραγωγή  επαγγελματικών ενδυμάτων για τους κλάδους της HORECA, στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες της Ευρώπης, εστιάζοντας στις νέες τεχνολογίες, εξελιγμένες πρώτες ύλες και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη  οικολογικής συνείδησης για τις επιχειρήσεις.

Με αγάπη για τα παιδιά και κοινωνική υπευθυνότητα,  επί σειρά ετών οι οργανισμοί που διευθύνει, με πρωτοπόρο το  CATWALK  project,  οργανώνουν δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα για ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού  υποστηρίζοντας το έργο πολλών συλλόγων και φορέων-ένας στόχος ζωής για την Νατάσα και τους συνεργάτες της!

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION