Κοντά στην ομάδα χάντμπολ των Νέων του Συλλόγου Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολίτικα (ΣΚΣΚ) Πυλαίας βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Οι νέοι που πλαισιώνονται από μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της περιοχής έδωσαν τους πρώτους κρίσιμους αγώνες,  διεκδικώντας με πολλές αξιώσεις  την πρόκρισή τους στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος χάντμπολ.

Η συγκεκριμένη ομάδα κατέκτησε πέρσι το πανελλήνιο πρωτάθλημα, τροφοδοτεί με αθλητές τις αντίστοιχες Εθνικές ομάδες και έχει να επιδείξει συνεχείς επιτυχίες στο χάντμπολ.

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες διεξήχθηκαν χθες και σήμερα στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης, ενώ το παρών  έδωσαν εκτός από το δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη όλοι οι συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Από τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση μέχρι τους χορηγούς, τους γονείς και τους φίλους της ομάδας.  Και όλοι τους χάρηκαν μαζί με τους νεαρούς παίκτες της Πυλαίας για την νίκη της ομάδας κόντρα  στον Γυμναστικό Σύλλογο Δράμας.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων ο δήμαρχος είχε μια απρόοπτη συνάντηση με την ξαδέλφη του Ελενα Καϊτεζίδου υπεύθυνη του  Αθλητικού Ομίλου ΑΡΙΩΝ Πανοράματος όπου τα κορίτσια της Ρυθμικής – Ενόργανης ομάδας έκαναν προπόνηση διότι σε λίγες μέρες θα πάρουν μέρος σ΄ένα διεθνές meeting.

Καλή επιτυχία κορίτσια!!!

1