Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης γράφει χιλιόμετρα στις γειτονιές με τη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη και εκ νέου υποψήφιος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Δύναμη Ενότητας», βγήκαν στις γειτονιές της Πυλαίας, όπου συνομίλησαν με τους συμπολίτες τους.

Τα χαμόγελα στις φωτογραφίες από τη βόλτα της Δύναμης Ενότητας στην Πυλαία ήταν φωτεινά και αισιόδοξα, αντανακλώντας το πνεύμα αλληλεγγύης και ενότητας που χαρακτηρίζει και τη φετινή προεκλογική πορεία.

Ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι της «Δύναμης Ενότητας» συναντήθηκαν με τους συμπολίτες, τους εργαζόμενους και τους καταστηματάρχες της Πυλαίας, σε μια δράση που ξεχώρισε για την ειλικρίνειά της και τη δέσμευση του συνδυασμού προς την τοπική κοινότητα.

Τα αιτήματα και οι ανάγκες των συμπολιτών αποτυπώνονται σε 30 συγκεκριμένες και κοστολογημένες προτάσεις για την Πυλαία, που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα για τη νέα θητεία, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων.

Σε μια όμορφη μέρα που επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη και την αγάπη των πολιτών, ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης δήλωσε: “Μιλάτε, σας ακούμε. Είμαστε δίπλα σας. Σταθερά μαζί συνεχίζουμε!”

Η «Δύναμη Ενότητας» είναι αφοσιωμένη στο να κάνει και την Πυλαία ακόμη καλύτερη, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά, όπως όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα.

  Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

  Εκλογικά κέντρα

  Πανόραμα
  Κομνηνών 15, 1ος όροφος
  Τηλ. 2310 346 162

  Πυλαία
  Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
  Τηλ. 2310 330 323

  Ασβεστοχώρι
  Μακεδονομάχων 23
  Copyright © 2023. all rights reserved.
  Design by ADVISION