ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΦΑΑ – Ιδιοκτήτης Γυμναστηρίου Feel Fit στο Πανόραμα
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1978 και  είναι Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Γονείς του είναι ο Λάζαρος Παναγιωτίδης και η Ελευθερία Παναγιωτίδη και είναι πατέρας δύο ανηλίκων τέκνων του Λάζαρου και του Κωνσταντίνου. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού .

Έχει εργαστεί σαν δημοτικός  και ιδιωτικός υπάλληλος από το 2003-2010. Από το 2010 μέχρι και σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου «FEEL FIT» στο Πανόραμα.

 Η οικογένεια του είναι προσφυγική από τις πρώτες που εγκαταστάθηκαν στον Δήμο μας και ο Προπάππους του ήταν ο πρώτος Πρόεδρος της κοινότητας Πανοράματος.

Έχοντας δείξει  ουσιαστικό έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του σαν Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, με την εμπειρία του και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε, ζητά την στήριξή των συνδημοτών του για να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο στο πλευρό του Δημάρχου μας Ιγνάτιου Καϊτεζίδη. 

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION