ΠΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε και ζει στην Πυλαία με την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Οργάνωση και Διοίκηση.

Υπήρξε Αθλητής Basketball και Διαιτητής. Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ καθώς και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος (ΕΓΒΕ) από το 2002. 

Τα τελευταία 25 χρόνια εργάζεται ως Στέλεχος Επιχειρήσεων σε φαρμακευτικές εταιρείες και επιχειρήσεις στον κλάδο της υγείας. 

Από το 2010 εκλέγεται ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη “Δύναμη Ενότητας” του Δημάρχου μας Ιγνάτιου Καϊτεζίδη. 

Έχει διατελέσει:

  • Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη,
  • Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.Α.Π., 
  • Μέλος σε επιτροπές και συμβούλια του Δήμου. 
  • Σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου μας για δράσεις που αφορούν στον Τουρισμό, Αθλητισμό, Πολιτισμό, στην Νεολαία και στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Χρηματοδότησης. 

Με πρότυπο τους γονείς του Αγγελική Μπουσμαλή – Παρισοπούλου, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Φιλάρετος» και επί χρόνια πρόεδρό του και Σωτήρη Παρισόπουλο, Αντιδήμαρχο στον Δήμο Πυλαίας και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ασχολήθηκε με τα κοινά με υπομονή, οργανωτικότητα, δικαιοσύνη και διάθεση προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION