ΡΑΠΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΠΟΥΔΑΣΤHΣ  CHEF

Γεννήθηκε στο Πανόραμα το 2003 όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο. Σπουδάζει στο πρώτο έτος μαγειρικής στη Θεσσαλονίκη και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. 

Πριν ξεκινήσει τις σπουδές του έκρινε σκόπιμο να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία, για να ξεκινήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία χωρίς εμπόδια και διακοπές. Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις από όπου και επέλεξε να καταταχτεί στην Προεδρική Φρουρά. Εκεί αποκόμισε εμπειρίες ζωής που τον έκαναν πιο ώριμο.

 Η επιθυμία του να ασχοληθεί με τα κοινά δημιουργήθηκε από την καθημερινή του παρουσία στην Βουλή και στο Προεδρικό Μέγαρο, υπηρετώντας ακούραστα τον θεσμό της Δημοκρατίας. Μετά από πρόταση του Δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη αποφάσισε να συμπαραταχτεί στο πλευρό του και να βάλει υποψηφιότητα με την «Δύναμη Ενότητας». Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει όρεξη και σχέδια για τον τόπο του και είναι πρόθυμος να δώσει το  100%  του εαυτού του σε οποιονδήποτε τομέα του ζητηθεί. 

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION