ΣΑΟΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ

ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ – ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1982 στο Πανόραμα, όπου και κατοικεί. Είναι η πρωτότοκη κόρη του Κώστα και της Μαρίας Σαουρίδου. Φοίτησε στο Πέτρινο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Πανοράματος. Αποφοίτησε από σχολή κομμωτικής και εργάζεται ως κομμώτρια, μέχρι σήμερα. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων στο 1ο Νηπιαγωγείο Πανοράματος (5 έτη), αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος (10 έτη), πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων στο Γυμνάσιο Πανοράματος (2 έτη), και μέλος του Συλλόγου Γονέων στο Λύκειο Πανοράματος. 

Από το 2019 και μέχρι σήμερα διατελεί κοινοτική σύμβουλος στο Κοινοτικό Συμβούλιο του Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, όπου και εκλέχτηκε με το συνδυασμό του  Δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη. 

Στα πλαίσια της συνεχούς κοινωνικής της δράσης, είναι αντιπρόεδρος του Α.Σ. Πανοράματος, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Πανοράματος, μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης (Ε.Κ.Σ) στο 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πανοράματος. Επίσης είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Πανόραμα. 

Τα χόμπι της είναι η πρακτική σκοποβολή, όπου ως αθλήτρια έχει κερδίσει πανελλήνιες διακρίσεις, ενώ έχει και συμμετοχές ως κριτής σε μεγάλες διοργανώσεις, και η σφαιροβολία, όπου ως αθλήτρια έχει διακριθεί σε βαλκανικό επίπεδο. 

Η Ελεονώρα είναι μητέρα τριών παιδιών, της Μαρίας, της Κέλλης και του Κωνσταντίνου, μαθητών, αντίστοιχα, του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Πανοράματος. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε και τον Ρόκετ, το τεσσάρων ετών σκυλάκι και νεότερο μέλος της οικογένειας.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION