ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Γεννήθηκε το 1994 στο Πανόραμα όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα.

Είναι γιός του αείμνηστου Σάββα Στεφανίδη, επί πολλά χρόνια στενού συνεργάτη του Δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και της Μαρίας Καρανάτσιου. Παντρεμένος με  την Κατερίνα Λιάβα και πατέρας ενός παιδιού, της Θωμαής. 

Φοίτησε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στο Γυμνάσιο και αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Πανοράματος. Είναι απόφοιτος κρατικής σχολής (Δ.Ι.Ε.Κ) Θέρμης,  πτυχιούχος ειδικός εμπορίας διαφήμισης και προώθησης προϊόντων (marketing) και τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας. 

Έχει εργαστεί με επιτυχία  ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχειρήσεις στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και τα τελευταία χρόνια ως ξενοδοχοϋπάλληλος (Hotel Panorama). Σήμερα εργάζεται ως sales manager σε τουριστικό γραφείο (Tailor Made Tours). Από μικρή ηλικία συμμετείχε στις ακαδημίες του Α.Μ.Σ. Πανοράματος και στην  Ένωση Ποντίων Πανοράματος όπου είναι ενεργό μέλος μέχρι και σήμερα. Μιλάει την αγγλική γλώσσα.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION