Συνέντευξη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη στηv TV100

Η πρόσφατη συνέντευξή μου με τον Παναγιώτη Κρινή στην TV100 έβγαλε ειδήσεις:

Αξίζει να αφιερώσουμε 5’ από τον χρόνο μας για να ενημερωθούμε για το σημαντικό έργο της αποχέτευσης στον Χορτιάτη και το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων σε όλο τον δήμο που ξεκινά άμεσα από αυτόν τον Μάιο.

* Η αποχέτευση είναι από την αρχή έργο της Διοίκησής μας. Την πιστέψαμε, την μελετήσαμε, καταφέραμε να τη βάλουμε στο ΕΣΠΑ και να εξασφαλίσουμε κοντά 10 εκ. ευρώ ευρωπαϊκά χρήματα. Μηδέν επιβάρυνση για τους δημότες, τεράστιο έργο για τον τόπο.

* Η λειτουργία της ξεκινάει σε λίγες μέρες, μέσα στον Μάιο. Τα λύματα του Χορτιάτη με νένα «ταξίδι» 40 χλμ στο νέο σύγχρονο δίκτυο καταλήγουν καταλήγουν στον βιολογικό της ΕΥΑΘ στο Καλοχώρι. Φαίνεται απίστευτο; Κι όμως είναι πραγματικότητα!

*Καθαρίζουμε τον υδροφόρο οριζόντια και βελτιώνουμε θεαματικά την ποιότητα ζωής στον Χορτιάτη. Καταργούμε μέσα στο καλοκαίρι τον ξεπερασμένο βιολογικό με την προβληματική λειτουργία στη θέση «Ρωμαϊκό Υδραγωγείο» και ξεκινάμε τις μελέτες για ένα μοναδικό έργο πολιτισμού με ανάπλαση, υπαίθριο θέατρο κλπ στην περιοχή που αξίζει στον Χορτιάτη μας.

* Τα έργα γίνονται ΚΑΤΩ από την γη ανεβάζουν όμως πολλά επίπεδα ΕΠΑΝΩ τη ζωή μας.

Σε λίγα μόνο χρόνια και παρά τις τεράστιες δυσκολίες καταφέραμε να παραδώσουμε σύγχρονη αποχέτευση, φυσικό αέριο, έξυπνα υδρόμετρα νερού, οπτικές ίνες, όλα αυτά είναι η προσφορά μας στον Χορτιάτη μας.

Ασφαλτοστρώσεις 10 εκ. ευρώ από το Μάιο

* Οι δρόμοι μας ταλαιπωρήθηκαν από τα έργα, αυτά τα έργα όμως θα μείνουν για πάντα στον Χορτιάτη μας.

*Ξεκινάμε από το Μάιο κιόλας με 10 εκ. ευρώ ασφαλτοστρώσεις σε όλο το δήμο «γιατρεύοντας» τους «τραυματισμένους» δρόμους που μα ταλαιπώρησαν στη διάρκεια των έργων.

Το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων θα εξελιχθεί σε δύο διαδοχικές φάσεις μέχρι την Άνοιξη του 2024.

Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια να δικαιώνουμε την εμπιστοσύνη σας!

  Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

  Εκλογικά κέντρα

  Πανόραμα
  Κομνηνών 15, 1ος όροφος
  Τηλ. 2310 346 162

  Πυλαία
  Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
  Τηλ. 2310 330 323

  Ασβεστοχώρι
  Μακεδονομάχων 23
  Copyright © 2023. all rights reserved.
  Design by ADVISION