Τα κάλαντα στον δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιδικά χαμόγελα, ζεστές φωνές και όμορφες ευχές πλημμύρισαν και φέτος το δημαρχείο στο Πανόραμα, καθώς σχολεία, χορωδίες και σύλλογοι έψαλλαν τα κάλαντα στον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

Τα κάλαντα ξεκίνησαν  από νωρίς στο δημαρχείο Πανοράματος, καθώς ήδη την Τρίτη μαθητές και μαθήτριες από τα «Πρότυπα Εκπαιδευτήρια» ήρθαν στο δημαρχείο Πανοράματος , έψαλλαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν τα «χρόνια πολλά» στον δήμαρχο για την ονομαστική του εορτή. Τη σκυτάλη πήραν σήμερα παιδιά από τα εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος» που έκαναν το πρωί ποδαρικό με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια που ζέσταναν την ατμόσφαιρα  του δημαρχείου.

Ακολούθησαν τα κάλαντα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Αποσπερίτης Ασβεστοχωρίου», που συγκίνησαν τους παρευρισκομένους και  καταχειροκροτήθηκαν, ενώ στη συνέχεια την παράσταση έκλεψαν τα «φανταράκια μας» από την 181 ΜΚ/Β και τη ΜΕΡΥΠ.

Το γιορτινό της ημέρας έκλεισαν τα μέλη της Φιλαρμονικής του δήμου μας που ξεσήκωσαν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους όλο το δημαρχείο.

«Μαζί με τα Χριστούγεννα έρχεται και η ελπίδα για καλύτερες μέρες. Ιδιαίτερα φέτος που ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας ξαναβρισκόμαστε με τους ανθρώπους μας, βλέπουμε τα πρόσωπα τους χωρίς μάσκες και διακρίνουμε τα χαμόγελά τους και κάνουμε την επανεκκίνηση.  Εύχομαι υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλους και ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος ελπίδα , αισιόδοξες στιγμές και ανθρωπιά», σημείωσε ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος πρόσφερε στους νεαρούς επισκέπτες του δημαρχείου κεράσματα και από μία χριστουγεννιάτικη εικόνα.

  Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

  Εκλογικά κέντρα

  Πανόραμα
  Κομνηνών 15, 1ος όροφος
  Τηλ. 2310 346 162

  Πυλαία
  Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
  Τηλ. 2310 330 323

  Ασβεστοχώρι
  Μακεδονομάχων 23
  Copyright © 2023. all rights reserved.
  Design by ADVISION