Το πρόγραμμα των τελικών προεκλογικών ομιλιών της «Δύναμης Ενότητας»

Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης σε διάλογο με τους πολίτες

Διάλογο με τους πολίτες θα έχει στην τελική ευθεία των εκλογών ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και στις έξι δημοτικές ενότητες του δήμου.

Ο κ. Καϊτεζίδης και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ενότητας», μαζί με τους συνεργάτες του, θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες στο Φίλυρο, τον Χορτιάτη, το Ασβεστοχώρι – Εξοχή, την Πυλαία και το Πανόραμα.

«Στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τη «Δύναμη Ενότητας» διεκδικούμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας για μία νέα θητεία, μια καθαρή εντολή για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Δύναμή μας είναι η ανθρωπιά, η αξιοπιστία, η σκληρή δουλειά και η μεγάλη μας ομάδα που αποτελείται από 178 παλαιότερους και νέους συμβούλους και συνδυάζει εμπειρία και φρεσκάδα μαζί. Αποδείξαμε πως είμαστε και για τα δύσκολα. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και της επόμενης πενταετίας, καθώς ξέρουμε τη συνταγή της επιτυχίας σε όλα τα επίπεδα: από την καθαριότητα και τα έργα υποδομής μέχρι την κοινωνική πολιτική και όλες τις πτυχές της καθημερινότητας. Σύνθημά μας -που αποδεικνύεται και με τη στάση μας στην πράξη- είναι «ισότιμη ανάπτυξη παντού», τονίζει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη.

Το πρόγραμμα  των τελικών προεκλογικών ομιλιών έχει ως εξής:

Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Φίλυρο, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Φιλύρου (σε περίπτωση δυσμενών συνθηκών στο Λύκειο Φιλύρου).

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στον Χορτιάτη, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα Ιωάννης Μανωλεδάκης.

Τρίτη 3 Οκτωβρίου στο Ασβεστοχώρι, στις 7 το απόγευμα, στη Βιβλιοθήκη Σκηνή Θεάτρου.

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στην Πυλαία, στις 7 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο Δημαρχείου Πυλαίας (σε περίπτωση δυσμενών συνθηκών στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο).

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στο Πανόραμα, στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο Πανοράματος.

  Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

  Εκλογικά κέντρα

  Πανόραμα
  Κομνηνών 15, 1ος όροφος
  Τηλ. 2310 346 162

  Πυλαία
  Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
  Τηλ. 2310 330 323

  Ασβεστοχώρι
  Μακεδονομάχων 23
  Copyright © 2023. all rights reserved.
  Design by ADVISION