ΤΡΥΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ – ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ε.Σ.Υ. «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Γεννήθηκε στην Αλιστράτη Ν. Σερρών. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και απόκτησε τον τίτλο του Διδάκτορα στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Εξειδικεύτηκε στην Πνευμονολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης  «Γ. Παπανικολάου» στο οποίο και εργάζεται επί 20 συναπτά έτη, πλέον  με τον βαθμό του Διευθυντή Ε.Σ.Υ. Τα τελευταία 25 χρόνια ζει στο Πανόραμα μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Βασιλείου, Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους,  τα δυο τους παιδιά Μιχαήλ και Καλλιόπη, φοιτητές Πολυτεχνείου και Νομικής, αντίστοιχα, τις γιαγιάδες και τους δύο πιστούς τετράποδους φίλους τους. 

Με διαρκή στοχοπροσήλωση στην ιατρική επιστήμη, έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 50 διεθνείς εργασίες και συμμετέχει επί σειρά ετών σε διεθνείς πολυκεντρικές ερευνητικές μελέτες. Εργάσθηκε ως κλινικός ιατρός στην Mayo Clinic U.S.A., διατέλεσε Εθνικός Αντιπρόσωπος (National Delegate) της Ελληνικής Πνευμονολογικής Κοινότητας στην Ευρωπαϊκή Πνευμονολογική Κοινότητα, αποτελεί μέλος της Αμερικάνικης Ακαδημίας Θώρακος από το 2016 (FCCP), εκλέχθηκε Εκπρόσωπος των Ιατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου και υπηρετεί τα τελευταία 4 έτη, κατόπιν εκλογής του σε πανελλήνια κλίμακα, ως Γενικός Γραμματέας, στην Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος (Ε.Ν.Θ.Ε.).  

Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, εκλεγμένο Πρόεδρο της Ένωσης των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, που έχει εφαρμόσει ένα πολυετές και επιτυχές πρόγραμμα ενημέρωσης και πρόληψης σε θέματα Υγείας στον Δήμο μας, εγκεκριμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον ενέπνευσε και του έδωσε την αφορμή για την έναρξη της μεταξύ τους ουσιαστικής συνεργασίας σε ένα κοινό όραμα, αλλά και το έναυσμα για την παροχή μιας ειλικρινούς υπόσχεσης προς όλους τους δημότες για συνέχιση και αναβάθμιση των Προγραμμάτων Διαρκούς Ενημέρωσης των νέων μας σε θέματα αγωγής Υγείας, των γονιών μας σε ζητήματα που αφορούν την Παροχή Αρωγής σε αυτούς και την εν γένει διαρκή Φροντίδα τους, αλλά, και ως προς ζητήματα Προληπτικής Ιατρικής Ενημέρωσης και Υγιούς Καθημερινότητας, του καθενός από εμάς που ανήκει σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα. 

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION