ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ (ΚΟΥΚΟΥ)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ε.α. – ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ποντοηράκλεια Κιλκίς. Αποφοίτησε από  την Σχολή Αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο Κρήτης. Υπηρέτησε μεταξύ άλλων υπηρεσιών στην Αγορανομία, Τουριστική Αστυνομία και τη Διεύθυνση Αστυνομίας με εντιμότητα, ζήλο, ευγένεια και αίσθημα δικαιοσύνης. Είναι Αστυνόμος ε.α. και ζει στο Ασβεστοχώρι από το 1980. Απέκτησε τρία παιδιά, τα οποία δραστηριοποιούνται στον χώρο της αρτοποιίας με μεγάλη επιτυχία. 

Αγάπησε πολύ τον τόπο που ζει και γι’αυτό συμμετέχει ενεργά εδώ και χρόνια στα κοινά. Το 2019 εξελέγη Σύμβουλος Κοινότητας Ασβεστοχωρίου. 

Οραματίζεται ένα ακόμη καλύτερο μέλλον για τον τόπο, θέτει  στόχους, μάχεται δυναμικά και διεκδικεί υπεύθυνα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών της. Ασχολείται καθημερινά με την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Αποτελεί ενεργό μέλος στον «Σύλλογο Γυναικών Ασβεστοχωρίου», στη «Φιλόπτωχο Κυριών», στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στη «Φλόγα». Μοναδικό της κίνητρο είναι η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου μας και η αστείρευτη αγάπη της για την περιοχή της.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION