ΧΑΤΖΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Γεννήθηκε το 1999 στην Θεσσαλονίκη αλλά από πολύ μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στον Χορτιάτη, τόπο καταγωγής του πατέρα της. Αποφοίτησε από το Λύκειο Χορτιάτη και στη συνέχεια σπούδασε Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στον τομέα της Γλωσσολογίας. Ακολούθησε η εξειδίκευσή της στην Ειδική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Παράλληλα μαθαίνει τη νοηματική γλώσσα. Γνωρίζει επίσης Αγγλικά, Γερμανικά και Αραβικά.

Εργάζεται ιδιωτικά ως εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης σε μαθητές δημοτικού σχολείου καθώς και σε ΚΔΑΠ του Χορτιάτη. Παραδίδει μαθήματα σε μαθητές όλων των βαθμίδων, με εστίαση σε ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και αυτισμό. 

Ο εθελοντισμός είναι πάντα σταθερή αξία στη ζωή της, γι’αυτό άλλωστε αρθρογραφεί εθελοντικά σε ιστότοπους πάνω σε διάφορες θεματικές ενότητες. Η αγάπη της για τον τόπο, τους συνανθρώπους της και ιδιαίτερα τα παιδιά, την οδήγησαν στην απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά. 

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION