Χριστούγεννα στον δήμο μας με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα live-streaming!🎶🎵

Η Ζωή Παπαδοπούλου τραγουδάει Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.🎤

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21:00.

Δωρεάν live streaming στο link :https://youtu.be/uVcoeBMvSDc

Ταξιδεύουμε μαζί με όχημα τη φαντασία και τους στίχους της θρυλικής Ευτυχίας.🎼

Τραγουδάμε, νοσταλγούμε και ονειρευόμαστε….. «ένα όνειρο τρελό»!🎶

Χριστούγεννα με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα live-streaming
Η Ζωή Παπαδοπούλου τραγουδάει Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21:00, ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη παρουσιάζει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου σε μία συναυλία- αφιέρωμα στην κορυφαία μας στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου παρασύροντάς σας σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη κέφι, αισιοδοξία και ελπίδα.
Η συναυλία με τα τραγούδια και τους αθάνατους στίχους της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου θα μεταδοθεί μέσω live streaming στο link: https://youtu.be/uVcoeBMvSDc
Η Ζωή Παπαδοπούλου με τον πιανίστα Γιάννη Δαμιανίδη και τον κιθαρίστα Βαλάντη Καμπουρελάκο, θα μας ξεσηκώσουν με τις πενιές του μεγάλου λαϊκού μας συνθέτη Απόστολου Καλδάρα και θα ξεδιπλώσουν μουσικά την πολυτάραχη ζωή της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού.
«Η ομορφιά και η δύναμη των στίχων της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου είναι το καλύτερο αντίδοτο στον απαραίτητο για την υγεία μας εγκλεισμό. Η συναυλία που θα μεταδοθεί διαδικτυακά το βράδυ της Κυριακής μας υπενθυμίζει ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Θα ταξιδέψουμε όλοι μαζί …έστω και νοερά. «Δεν φταίς εσύ / η φαντασία μου τα φταίει», «Θα σου δώσω μια να σπάσεις/ αχ βρε κόσμε γυάλινε», πίσω από κάθε στίχο ένα βίωμα κι ένα συναίσθημα. Με το τραγούδι θα λυτρωθούμε, θα θυμηθούμε και κυρίως θα ονειρευτούμε, με ένα όνειρο τρελό! » τονίζει στη δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

❖ Η Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου, με πολλά χρόνια σταθερής πορείας στο τραγούδι, έχει συνεργαστεί με επιτυχία με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως οι Δημήτρης Μητροπάνος, Χαρούλα Αλεξίου, Πασχάλης Τερζής, Γιάννης Πάριος, Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Κότσιρας, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αντώνης Ρέμος, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Κώστας Μακεδόνας.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. ακλουθεί η συναυλία του Στέφανου Κορκολή «Μουσικές μου Ιστορίες».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΑΝΤΑΔΗΜΑΡΧΑΠΟΝΤΕΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΣΜΟΥ&ΝΕΟΛΑΙΑΣ Ζωή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Πιάνο Γιάννης Δαμιανίδης Κιθάρα Βαλάντης Καπουρελάκος "Πήρα απ' τη νιότη χρώματα..." Ένα αφιέρωμα στις μεγάλες επιτυχίες της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου LIVE ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΩΡΕΑΝ Παρακολουθήστε ζωντανά στο κανάλι του μας PileaPanoramaHortiatisWebTV ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚ. 21:00"
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "ΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ o Δήμαρχος Πυλαί Ιγνάτιος Κα & ηΑντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βίκυ Καν Σας ροσκαλουν να παραι τη συναυλία της Ζωής σε ένα αφιέρωμα στα μ της Ευτυχίας Παπα Την Κυριακή 27 Δεκεμβρ στο κανάλι του PileaPanoramaHo https://youtu.be/ ΔΩΡΕ νιότη χρώματα..." S Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου Κιθάρα: Βαλαντης Καπουρελακος"