𝚨𝛊ώ𝛎𝛊𝛐𝛊 Έ𝛗𝛈𝛃𝛐𝛊 / 𝛑𝛂𝛒𝛂𝛅𝛆ί𝛄𝛍𝛂𝛕𝛂 𝛇𝛚ής 𝛄𝛊𝛂 ό𝛌𝛐𝛖ς 𝛍𝛂ς!

𝚨𝛊ώ𝛎𝛊𝛐𝛊 Έ𝛗𝛈𝛃𝛐𝛊 / 𝛑𝛂𝛒𝛂𝛅𝛆ί𝛄𝛍𝛂𝛕𝛂 𝛇𝛚ής 𝛄𝛊𝛂 ό𝛌𝛐𝛖ς 𝛍𝛂ς!
Ήμασταν όλοι εκεί, στην εκδήλωση αγάπης για τους αιώνιους έφηβους της καρδιάς μας, τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, τις μανάδες και τους πατεράδες μας, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων.
Για την πολύτιμη προσφορά του στην ανάπτυξη και λειτουργία των ΚΑΠΗ του δήμου μας αλλά και για το ήθος και την προσήλωσή του στο αυτοδιοικητικό καθήκον τιμήθηκε ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος των ΚΑΠΗ Ηλίας Λυρούδης.
Τιμήθηκε επίσης το ξεχωριστό μέλος των ΚΑΠΗ Πυλαίας που αποτελεί παράδειγμα για όλους μας, ο αιωνόβιος Πέτρος Λιάντης, ο οποίος μας ενθουσίασε με το κέφι του και τις χορευτικές του ικανότητες στα 100 του χρόνια!!
Στο Πανόραμα η εγκάρδια φιλική συζήτησή μας με τους συμπολίτες μας – μέλη του ΚΑΠΗ αποκάλυψε πολλές ενδιαφέρουσες ανέκδοτες ιστορίες από την καθημερινότητα των ανθρώπων στο παλιό «Αρσακλή» και στη συνέχεια στο σύγχρονο Πανόραμα.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Κωνσταντίνος Λειβαδόπουλος, πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ιμεραίων και ο Βασίλης Πασιπουλαρίδης.