𝚾𝛂𝛒ά 𝚯𝛆𝛐ύ 𝛔𝛕𝛐 𝚶𝛌𝛖𝛍𝛑𝛊𝛂𝛋ό 𝚨𝛉𝛌𝛈𝛕𝛊𝛋ό 𝚱έ𝛎𝛕𝛒𝛐 𝚷𝛂𝛎𝛐𝛒ά𝛍𝛂𝛕𝛐ς. 𝚶𝛊 𝛗𝛚𝛕𝛐𝛄𝛒𝛂𝛗ί𝛆ς 𝛍𝛊𝛌𝛐ύ𝛎 𝛍ό𝛎𝛆ς 𝛕𝛐𝛖ς!!
Μετά από δυο χρόνια απραξίας, λογω covid, η ΕΠΕΣΘ διοργάνωσε τουρνουά Μίνι Βόλεϊ, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 σε συνεργασία με τον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου του Δήμου Πανοράματος (ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου 7 Χ 7) στο πλαίσιο των παράλληλων δραστηριοτήτων της, ενόψει της διεξαγωγής του προκριματικού ομίλου Κ 19 του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στον οποίο μετέχει η Εθνική Νεανίδων.
Στα δεκαέξι γήπεδα που δημιουργηθήκαν, 300 περίπου παιδιά και τις δυο ημέρες, αγωνίστηκαν για δυο ώρες με σύμμαχο τον καλό καιρό, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να το ευχαριστιούνται, αφού παρόμοιο τουρνουά έχει να πραγματοποιηθεί πάνω από δυο χρόνια!
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες: ΑΕΝ Πανοράματος, Προμηθέας Πυλαίας, ΑΣ Πανόραμα, Εθνικός Πυλαίας, Νεα Γενεά Ασβεστοχωρίου και ΑΕΝ Αγ. Τριάδος, ΑΕ Πυλαίας και Ατρόμητος Τριαδίου!
Στο τέλος των αγώνων τα παιδιά φωτογραφήθηκαν παρέα με την Εθνική Νεανίδων, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΕΣΘ, Νίκος Δατσέρης και Κώστας Χαριτωνίδης!
+4
Εμφάνιση στατιστικών στοιχείων
Προώθηση δημοσίευσης
<img class="j1lvzwm4" role="presentation" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
<img class="j1lvzwm4" role="presentation" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
122
5 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση