ΣΑΚΑΛΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

τ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. | ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε από γονείς Ασβεστοχωρίτες, τον Βασίλη και τη Δέσποινα Σακαλή.

Είναι Δημοτική Σύμβουλος από το 2003 έως σήμερα. 

Κατά τη διετία 2003-2004 διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χορτιάτη, ενώ στις Εκλογές του 2006 ήταν Υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου Χορτιάτη.

Από το 2019 έως σήμερα είναι Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Επί 33 χρόνια υπηρέτησε στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά, τα οποία και δίδαξε σε ξενόγλωσσα Φροντιστήρια. Παρακολούθησε σεμινάρια, επιμορφώσεις, ημερίδες και Συνέδρια της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε, αλλά και του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Τακτικό Μέλος της Χ.Α.Ν.Θ., του Παιδικού Χωριού Β. Ελλάδος και είναι μέλος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Ασβεστοχωρίου και του Συλλόγου Γυναικών Ασβεστοχωρίου.

Είναι παντρεμένη με τον Καθηγητή Μαθηματικών Χρήστο Παρασκευόπουλο και έχει δύο κόρες, τη Μαρία, Δασκάλα Ειδικής Αγωγής και Βρεφονηπιοκόμο και τη Δέσποινα, Οικονομολόγο.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION