Εκκίνηση για το Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά

Πρωτοβουλία του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων⚕️🏢
Εκκίνηση για το Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά👧🏻🧒🏻
Με στόχο την ευαισθητοποίηση γονιών και εκπαιδευτικών σε ζητήματα πρόληψης της υγείας των παιδιών ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ανακοινώνει την έναρξη του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά».
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στις δραστηριότητες του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), μέλος του οποίου είναι μέλος ο δήμος μας και τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα σεμινάριο που αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα: 1) Ατυχήματα, 2) εξαρτήσεις (κάπνισμα, αλκοόλ και ναρκωτικά) και 3) εφηβεία (σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, παχυσαρκία, εμβολιασμοί εφήβων).
Το πρώτο διαδικτυακό ραντεβού είναι για την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 και ώρα 18:30μ.μ. και οι συμμετέχοντες μπορούν να το παρακολουθήσουν μέσω πλατφόρμας zoom. Έχει την υποστήριξη του παιδιάτρου-εντατικολόγου, τέως συντονιστή-διευθυντή ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και μέλους του ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Αναστάσιου Χατζή. Η παρουσίαση θα έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) και θέμα τα ατυχήματα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://zoom.us/j/92398588636
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΛΗΜΟΣ ΤΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ALAANMOTIKO ΔΙΚΤΥΟ YRION ΠΟΛΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη σας προσκαλεί στο πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του προγράμματος Αγωγής Υγείας για Παιδιά με θέμα τα <<ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ>> που θα πραγματοποιηθεί από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ σε συνεργασία με τον Αναστάσιο Χατζή, Παιδίατρο-Εντατικολόγο, Παιδίατρο- τη Τρίτη 20 Απριλίου 2021 στις 18:30 μ.μ. Για να παρακολουθήσετε To σεμινάριο πατήστε TO σύνδεσμο: https://zoom.us/i/92398588636 Webinar ID: 923 9858 8636 ΔήμαρχοςΠυλαίαςΧοριάη Ιγάτιος Καϊτεζίδης o Περιφερειάρχης Αττικής & Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ Γιώργος Πατούλης"