Ένα πάγιο αίτημα δικαιώνεται-6 εκ. από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την ασφαλτόστρωση του περιφερειακού άξονα Πυλαία-Πανόραμα-Χορτιάτης-Ασβεστοχώρι – Εξοχή
αγαπητοί συμπολίτες,
· Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες όλων μας λόγω των μεγάλων έργων στο περιφερειακό μας οδικό δίκτυο / το μεγάλο έργο φυσικού αερίου και το ιστορικό έργο αποχετευτικού δικτύου, έργα τόσο σημαντικά για την καθημερινότητά μας που όμως <τραυματίζουν> έναν ήδη ταλαιπωρημένο δρόμο.
· Ζητούμε την κατανόηση και στήριξή σας γιατί η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, ενώ τα οφέλη από τα έργα παντοτινά.
· Συνεπής στις δεσμεύσεις μου, πίεζα από την πρώτη στιγμή για την ασφαλτόστρωση του περιφερειακού δικτύου από την Πυλαία, το Πανόραμα και τον Χορτιάτη μέχρι το Ασβεστοχώρι και την Εξοχή.
· Η χθεσινή απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να εντάξει το έργο στο τεχνικό της πρόγραμμα με εξτρά 6 εκ. ευρώ, είναι το πρώτο σημαντικό βήμα.
· Ευχαριστώ προσωπικά τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα Apostolos Tzitzikostas, την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου Voula Patoulidou, τον Πάρη τον Μπίλια Παρις Μπίλλιας και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την άριστη συνεργασία. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους μέχρι την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου.
· Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας που αντιλαμβάνεσθε πως η υλοποίηση των έργων απαιτεί εργασίες οι οποίες επιφέρουν αναπόφευκτη ταλαιπωρία. Η προσωρινή σας επιβάρυνση να είστε βέβαιοι θα αποζημιωθεί από μόνιμα και μακροπρόθεσμα κέρδη για τον Δήμο μας. Ο Δήμαρχος και όλη η διοίκηση του δήμου μας εργάζεται καθημερινά σκληρά και πολλές φορές «αθέατα» για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας σε όλες τις περιοχές του δήμου μας.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο