Όροι χρήσης

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα ignatioskaitezidis.gr. Προτού χρησιμοποιήσετε ή περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης. Η πρόσβαση και η περιήγηση στην ιστοσελίδα μας υποδηλώνουν την αποδοχή και τη συμφωνία σας με τους όρους αυτούς.

Πνευματικά Δικαιώματα

Η ιστοσελίδα ignatioskaitezidis.gr και το περιεχόμενό της, όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, εικόνες, παρουσιάσεις και λοιπά υλικά, καλύπτονται από πνευματικά δικαιώματα και αποτελούν ιδιοκτησία της ignatioskaitezidis.gr ή των συνεργατών της. Η χρήση του περιεχομένου αυτού επιτρέπεται αποκλειστικά για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διανομή, μετάδοση, πώληση, παραχώρηση ή άλλη εκμετάλλευση του περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της ignatioskaitezidis.gr.

Προσωπικά Δεδομένα

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Μέσω της ιστοσελίδας μας, ενδέχεται να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως ονόματα, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες πληροφορίες. Η χρήση των προσωπικών δεδομένων υπόκειται στην πολιτική μας για την προστασία της ιδιωτικότητας, η οποία περιγράφεται λεπτομερώς στην ενότητα “Πολιτική Απορρήτου”.

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς εξωτερικούς ιστότοπους τρίτων. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για την ευκολία και την επιπλέον πληροφόρηση των χρηστών μας. Ωστόσο, δεν ελέγχουμε το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες ή απώλειες που μπορεί να προκληθούν από τη χρήση αυτών των εξωτερικών συνδέσμων.

Ευθύνη

Η πλοήγησή σας και η χρήση της ιστοσελίδας μας γίνονται με δική σας ευθύνη. Η ignatioskaitezidis.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημίες, απώλειες, ή βλάβες που προκύπτουν από τη χρήση της ιστοσελίδας ή την αδυναμία πρόσβασης σε αυτήν. Επίσης, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν διακοπές λειτουργίας, ιούς ή άλλα επιβλαβή στοιχεία που μπορεί να εντοπιστούν στην ιστοσελίδα.

Τροποποιήσεις

Οι παρόντες όροι χρήσης ενδέχεται να τροποποιηθούν περιοδικά και χωρίς προειδοποίηση. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα αναρτώνται στην παρούσα σελίδα. Συνιστούμε να επισκέπτεστε τακτικά αυτήν τη σελίδα για να ενημερώνεστε για πιθανές τροποποιήσεις.

Τέλος, ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τους όρους χρήσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που αναγράφονται στην ιστοσελίδα.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION