ΕΞΟΧΗ

10 Προτάσεις/Δράσεις για την Εξοχή μας

Το σχολείο μας

Υλοποιούμε το Δημοτικό Σχολείο Εξοχής. Υπογράψαμε σύμβαση το 2019 με χρηματοδότηση που πετύχαμε από το ΠΕΠ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Λόγω έκπτωσης του εργολάβου δεν επιτεύχθηκε. Ενεργήσαμε ταχύτατα να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο και ήδη εξασφαλίσαμε ονοματισμένη χρηματοδότηση 4.250.000 € για το έργο που ξεκινάει άμεσα για να παραδοθεί στην μαθητική κοινότητα της Εξοχής το συντομότερο δυνατόν. Είναι δίκαιο και το κάνουμε Πράξη παρά τον χαμένο χρόνο.
Υλοποίηση

Κεντρική Πλατεία Εξοχής

Η Εξοχή αποκτά σύντομα Κεντρική Πλατεία με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για το έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.250.000 € που πετύχαμε από το «Πράσινο Ταμείο». Μετά την έγκριση των όρων του διαγωνισμού από την διαχειριστική αρχή προχωράμε άμεσα την δημοπράτηση και την κατασκευή της.
Εγκεκριμένη μελέτη - Πρόταση

Ασφαλτοστρώσεις 10 εκ. €

Συνέχιση προγράμματος 10.000.000 € έως το καλοκαίρι 2024. Όλοι οι κεντρικοί και δευτερεύοντες δρόμοι ασφαλτοστρώνονται με το μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστσρώσεων στην ιστορία του δήμου.
Εκτελείται

Νέο κλειστό γυμναστήριο Εξοχής

Ξεκινάμε με τη μελέτη για την κατασκευή του ώστε να προικίσουμε και την Εξοχή με μια σύγχρονη κυψέλη αθλητισμού

Σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης – αποχέτευσης

Δημιουργούμε νέο σύγχρονο δίκτυο αποχέτευσης και ύδρευσης στην Εξοχή, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 2.900.000€ από το πρόγραμμα «Α. Τρίτσης». Με την ολοκλήρωση του θα συνδεθεί με τον κεντρικό αγωγό που πρόσφατα κατασκευάστηκε και συνδέθηκε με το δίκτυο της ΕΥΑΘ.
Υλοποιείται

Ασφάλεια στην πόλη

Προστατεύουμε δάση, άλση, πάρκα, σχολεία, παιδικές χαρές, κοιμητήρια, δημοτικές υποδομές και δημόσιο χώρο από πυρκαγιές και έκνομες ενέργειες με από αέρος επιτήρηση «Sky Guard» 24 ώρες/24ωρο
Το λειτουργούμε ήδη

Υποδομές - Αναπλάσεις

Έργα Υποδομής, αναπλάσεις, δρόμοι, πεζοδρόμια, φωτισμός στην περιοχή της πράξης εφαρμογής

«Πάρκα Τσέπης»

Πρόγραμμα ανάπλασης και αισθητικής αναβάθμισης των γειτονιών μας με προτυποποιημένα αρχιτεκτονικά στοιχεία

Νέο κέντρο πολιτισμού Εξοχής

Χωροθετούμε – μελετάμε το νέο Κέντρο Πολιτισμού με ανάπλαση του παραδοσιακού πέτρινου σχολείου και προσθήκη νέων σύγχρονων υποδομών. Μέχρι τότε μισθώνουμε χώρο κατάλληλο να στεγάσει τις ανάγκες πολιτισμού της Εξοχής.

Για τους αγαπημένους μας

Το πρώτο ΚΑΠΗ της Εξοχής σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τα μέλη της. Προχωράμε σε κτίριο κατάλληλο για τη μίσθωσή του.

ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ

ΕΔΩ
Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION