Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και με τη “Δύναμη Ενότητας” διεκδικούμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας για μία νέα θητεία, μια καθαρή εντολή για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας.

Σε αυτή τη νέα εκλογή, δύναμή μας είναι η ανθρωπιά, η αξιοπιστία και η σκληρή δουλειά. Είναι, επίσης, και οι άνθρωποί μας: η Μεγάλη μας Ομάδα  από 156 παλαιότερους και νέους συμβούλους. Εμπειρία και φρεσκάδα μαζί.

Είμαι αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου, καθώς τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου έχουμε αποδείξει ότι κέντρο κάθε πολιτικής μας είναι οι δημότες μας. Είμαι βέβαιος πως οι συμπολίτες μου θα αναγνωρίσουν το έργο που επιτελέσαμε και την  προηγούμενη τετραετία, μια θητεία δύσκολη λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία του covid-19.

Αποδείξαμε πως είμαστε και για τα δύσκολα: Ολοκληρώσαμε σημαντικές υποδομές που αλλάζουν τη ζωή μας και συνδέσαμε τον δήμο μας με τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις προς όφελος των δημοτών.

Κυρίως, όμως, ακούσαμε τον κάθε συμπολίτη μας χωριστά και αφιερώσαμε όλες μας τις δυνάμεις για την πόλη μας, για ένα καλύτερο «αύριο» για τα παιδιά μας.

Καταφέραμε να κρατήσουμε τον δήμο Πυλαίας Χορτάτη στην πρώτη θέση των δήμων της χώρας αποσπώντας σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις.

Mε την παρακαταθήκη των έξι πετυχημένων συνεχόμενων θητειών συνεχίζουμε να ενώνουμε δυνάμεις και να συνθέτουμε απόψεις για την τοπική αυτοδιοίκηση που αγαπάμε.

Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και της επόμενης πενταετίας, καθώς ξέρουμε τη συνταγή της επιτυχίας σε όλα τα επίπεδα: από την καθαριότητα και τα έργα υποδομής μέχρι την κοινωνική πολιτική και όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.

Στη νέα θητεία έχουμε σχέδιο ώστε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα, σε κάθε γειτονιά του δήμου μας: Από την κορυφή του Χορτιάτη μέχρι την παραλία της Πυλαίας. Απ’ τον Βορά μέχρι τον Νότο. Στο Πανόραμα, την Πυλαία, τον Χορτιάτη, το Ασβεστοχώρι, το Φίλυρο και την Εξοχή.

Σύνθημά μας -που αποδεικνύεται και με τη στάση μας στην πράξη- είναι «ισότιμη ανάπτυξη παντού».

Όπλο μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια ανανέωσης της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας είναι η εντιμότητα, η αξιοπιστία, το όραμα και η σκληρή δουλειά.

Η “Δύναμη Ενότητας” παραμένει μια πολυσυλλεκτική ομάδα, καθαρά αυτοδιοικητική, που θέτει και πάλι εαυτόν στην υπηρεσία του πολίτη και μόνο του πολίτη.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION